Chillkväll på Skrubba!

Så ikväll ska man dra till Skrubba och grilla marshmallows och dricka lite med skönt folk, så det kommer att bli najs. Det är bara att titta förbi om ni vill det!

Ha det bra, puss puss! :*

Jag vill vara brun igen!


Midsommar!

Min midsommar började med att jag följde med mamma, Engla och Evelina till solsäter, och hade lite picknick vid midsommarstången. Dom dansade lite runt och jag fick vara fotograf. Efter det skulle mamma till muskö, och jag till årsta havsbad på fest hos Ciccis kompis Jossan, och där hade vi det jätte mysigt och kul, och jag var faktiskt ganska grym på kubb, sen skulle vi spela strutfotboll, men det gick mindre bra. Man såg ingenting f*n. Sen fick man ha det lite mys också. Det kan man nog kalla den bästa midsommarn!

Ha det bra, puss och kram! :*

Ensam hemma!

Så har man vart ensam hemma sen lördag morgon till onsdag morgon. I lördags gick jag ut till viper med Camille och Ameli för att sedan vänta där tills Grace fyllt 18 kl 00.00, och då mötte jag upp henne vid tunnelbanan, och efter vi vart där ett tag skulle Abbe och hans bror komma, men dom kom inte in så vi drog därifrån till metro, fast där var det svin dyrt.
På söndagen sov Anjeli över, vi tog det bara lugnt och kollade på film, det regnar köttbullar, och hade det mysigt, kalle kom förbi också ett litet tag.
På måndagen kom Jannika, Carro, Anjeli, David, Stefan och Alex hem till mig och vi drack lite, och spelade kort, sen blev det att dom sov över, och fick för sig att stanna hos mig hela dagen efter för att kolla på VM, så vi tjejer fick t.o.m gå och köpa pizza åt dom jävlarna. Not cool! sen drog dom hem vid 23.00.
Sen sov Carro över på tisdagen och vi slappade hela onsdagen i soffan och kollade på tv.
Och idag har jag solat lite på min studsmatta, och sen träffade jag Robin för att lämna tillbaka kläderna jag lånade av han, sen drog vi till en park och chillade, sen dumpade mamma min syster som vi fick underhålla ett tag. Och nu har jag precis ätit jordgubbar och glass!

Ha det bra, pöss pöss! :*

Sommarlov!

Äntligen sommarlov. I fredags drog jag up på krogen med Emelie från Hanviken, det var jätte kul, först var vi på Hallströms och typ förade lite, sen drog vi vidare till The Bridge, där man mötte några man kände, och sen på lördagen skulle man jobba tidigt, inte okej, memn var tvungen att käna lite pengar så jag kunde dra ut med Grace som fyller 18 år! Det var kul, drog först in med Camille och Ameli och sen mötte jag upp Grace vid 00.00, sen drack vi lite. Sen kom Abbe och hans bror men dom kom inte in, så vi drog till Metro istället, sen drog vi hem till mig.

Jag har ingen aning om vad jag ska göra den här sommarn, men jag och Carro snackade lite om att dra till typ Turkiet, så får se vad som händer. Det vore iallafall skitkul.

Ha det bra, puss puss! :*

Bästa klassresan ever!

Bästa klassresan ever!


Go Boda Borg!

Nu har man äntilgen varit på klassresan man längtat efter, och det vart till och med bättre än förväntat. Alla var positiva och glada nästan hela tiden. Först var vi på Boda Borg från 10.00-17.00 och gjorde massa roliga banor, jag  var i grupp med Becca, Linnea och Sanne, och det gick superbra för, oss fram till lunch, då hade vi 6 stämplar och låg först! Men sen efter lunch gick det inte riktigt lika bra. Vi vann inte, men vi hade kul ändå, och det är väl det som spelar roll. Man kan väl säga att vi fuskade till oss lite poäng också med hjälp av vår nye homie Charlie, han fick förklara en hel del banor för oss.
Sen åkte vi till Boda Camp där vi åt middag och efter det spelade vi lite kubb och fotboll, och sen skulle vi gå upp på spökvinden... Förs fick vi höra en gammal historia om huset vi var i, som gubben sa var sann men vi vet inte riktigt om vi ska tro på det. Men den var iallafall jätte läskigt, för jag och Anjeli fick gå sist och hade inte kontroll över någonting, medans Tina gick först och fick hålla i ficklampan och styra oss och bestämma hur fort vi skulle gå, och det var någon snubbe i gasmask med en yxa som förföljde mig och Anjeli, så vi fick lite panik, men sen hitta vi en kista med godis i och då blev alla glada.
Senare på kvällen grillade vi korv vid en brasa, och sen gick vi och la oss i våra sovsäckar.
Morgonen efter det åkte vi bananbåt och det var sjukt kul! Men vi var bara 7 tjejer av alla i klassen som vågade!
Inget mer att säga än att det vart en lyckad klassresa!

Ha det bra, pöss och kjam! :*

Not cool!

Det här har varit en bra vecka, i onsdags drog jag och Becca ut på krogenoch blev ganska så jätte fulla, men som tur va blev vi upplockade av Rickard precis utanför Chaplins, etfer det dumpade vi Becca någonstans i T-Centralen typ, kommer typ inte ens ihåg för att hon skulle sova hos någon. Och så åkte jag hem till Rickard och sov där.
Torsdagen åkte man hem och dracka massa oboy och vatten för att få tillbaka lite vätska i kroppen typ. Sen på fredagen var jag, Becca och Anna i Rålis och blev intervjuade av några snubbar om förhållanden och kärlek typ, sen drog Becca vid 4, så jag och Anna stannade, och väntade på Jocke och hans kompisar i typ 3 timmar, så vi passade på att flörta med bartenderna på Boulebar. Sen drack vi lite, sen lämna Anna mig där, sen åkte jag hem.
Och i lördags var jag och Becca på viper, sen kom Jocke, Angelica och en till kompis. Sen blev det knas.
Och idag har jag varit på min systers dansuppvisning, och solat lite. Det var nog det mesta.
Och imorgon ska man upp kl 04.30, not cool!

Ha det bra, puss och kram! :*

No more IG!

Jag har egentligen inget speciellt att skriva om, skriver bara för att det var länge sen sist.
Idag så kompleterade jag mitt IG och fick ett G i ljudteknik, jippie! Inga mer kompleteringar nu tack och lov, imorgon har vi dock prov i naturkunskap, inte bra. Har inte tränat ett piss på det, nog dags att börja nu kanske. Men jag är iallafall godkän i det, men vore ju kanske kul med ett VG iallafall.
Min lillasyster fyller 5 år nästa vecka, och till henne har jag och Anjeli köpt ett par hängselshorts, jätte söta. Men jag ska nog köpa något mer.
Sen ska klassen till Boda Borg på måndag, och där ska vi köra lite fångarna på fortet typ, och sen ska vi åka bananbåt och gå på spök jakt på spökvinden, det kommer bli kul och läskigt!

Ha det bra, puss och kram! :*

RSS 2.0