Ljusterö med tjejerna!

I fredags så drog vi 5 tjejer ut till Carros landställe på ljusterö, Becca, Anna, Anjeli, Carro och jag. Det var riktigt, kul, även om det inte var några killar med. Det började med en resa på cirka tre timmar, sen när vi kom fram skulle vi grilla, men det gick ju mindre bra, kolen började ju aldrig glöda som den skulle, så vi stoppa in korvarna i elden, dom vart kanske lite råa inuti men skit samma! Efter det började vi dricka lite, och sen gick vi ner till vattnet ett tag men där var det för mycket mygg, så vi drog tillbaka och drack upp allt och blev jätte fulla och hade jätte kul!

Resten av helgen har man bara vart barnvakt, jippie. Hoppas på lite mer kul till nästa helg.

Ha det bra, pöss pöss! :*

Jag är grym!

Idag var det nog den varmaste dagen på riktigt länge, det var närmare 30 grader varmt i solen runt 17:00 på kvällen. Men det var inte det jag ville berätta, utan det jag ville berätta är att idag på idrotten körde vi softboll! Och gissa vad! Jag av alla människor lyckades göra en homerun! Sug på den ni.
Och efter skolan dorg jag hem och tog en isglass efter att ha somnat och vaknat en miljon gånger på bussen. Efter det, när Anjeli var klar med sin pökj så drog vi in till mammas jobb och skulle öva lite livräddning på varandra, och jag varnar er alla att inte åka ut i en båt ensam med Anjeli, för om du ramlar i vattnet och skulle svimma, skulle ni båda dö om hon försökte rädda dig! Bara ett litet råd!

Ha det bra, pöss pöss! :*

Fest och fest!

Så igår drog jag och Cicci, som jag inte träffat på ett tag, hem till Kalle och Palm och fick ett gäng drinkar där, dom var jätte goa, och efter det drog Palm hem medans vi andra drog vidare på fest i Brandbergen hos Ciccis kompis, och det blev lyckat!

Och ikväll ska man till Anna på hemma fest, så det kommer nog bli najs, får hoppas på att hon bjuder ett skönt gäng, och inga idioter. Men det ska nog inte bli nått problem.

Ha det bra, puss puss! :*

Hot!

















Lång helg!

Det ska bli fett skönt med långhelg nu! Igår sov Grace över hos mig och senare på kvällen träffade vi Becca och Anna och skulle egentligen på fest, men all dricka var slut när vi kom fram, oc hsen drog vi runt ett tag och skulle hitta någon annan fest, men Grace tröttna så vi åkte hem, och imorse ville hon se på New Moon, men det hade jag inget emot, aldrig fel att kolla på snygga vältränade varulvar till och från.

Vet inte säkert än vad som händer resten av helgen men något kul hoppas jag på!
Jag bloggar väl någon gång senare och säger till om det hänt nånågot kul!

Ha det bra, puss puss! :*

True Colors - Cyndi Lauper


Slut på det roliga!

Nu är helgen över och dags för skola igen, och även praktiken är över, d.v.s skola hela veckan, hur ska man klara det här? Helgen vart väl lyckad också, jag klarade mig en hel helg utan att dricka en droppe sprit! Klappa händerna för mig! I fredags vad det egentligen meningen att jag och Lina skulle köa för Idol i t-skirtar med texten: "Wannabe Peter Jihde" eller "Får jag ta på dig Peter Jihde", vi hade inte bestämt oss än. Men det vart inte av, vi sparar på det tills nästa år. Och i lördags så mötte jag Abbe, som jag träffa när jag var på kryssning med Becca, och vi drog till Donken och sen hem till mig och kollade på tre filmer, New Moon, The Uninvited och Närkontakt, och sen sov han över. Sen hände det inget mer den här helgen.

Idag i skolan hade vi iallafall prov i konferens o reception, som tur var var inte läraren med i rummer som vi satt i så därför kunde vi småfuska lite, det var bra, för jag måste få MVG på det här provet för att få det i slutbetyg.
Något mer har inte hänt idag, förutom att vi var och handla och lämna av mat hos farmor, vilket jag tjänade 120 kronor på.

Ha det bra. Puss puss! :*

RSS 2.0