2 blondiner och en brunett!

Fredagen var fett kul tjejer! Vi har alltid lika kul tillsammans!
Och Becca vi ska ha lika kul på onsdag! Sen ska Cassandra ta ut mig på torsdag och sen ska Lina ta göra nått med mig på fredag som jag inte har någon aning om vad än, men det blir nog bra!

Ha det bra, puss på er! :*

Tiden går fort när man har roligt!

Nu är det bara 9 dagar kvar till jag blir 18! Så alla ni roliga människor (som är 18+), det är bara att säga till om ni vill med ut nästa onsdag, ni får gärna komma med sköna förslag på var man kan gå, där dom har öppet längre än till 00:00 på en onsdag.

Annars har jag bara vart i skolan idag, vi hade engelska förbredelse inför nationella proven, och det gick åt hellsike. Vi har också haft idrott där vi hade yoga och badminton, det var roligt. Sen när jag kom hem åkte vi och köpte massa mat! Sen tränade jag med min syster och efter det lagade jag Pasta La Funghi, det blev gott.
Inget mer som hänt idag typ.

Puss på er! :*

I'm back again

Jag har fått slut på fantasin, vet inte längre vad jag ska skriva, FÖRUTOM ATT JAG BLIR 18 OM 16 DAGAR! woohoo!
Krogen, here I come, moha ha ha!

Och juste idag i skolan hade vi en "håltimme" vilket innebär lunch och gå runt och bestämma iv-val men istället drog vi till nacka forum och käka på BK, och irrade runt lite gran, som ssedan ledde till att vi missa iv-valen.

Jag har också planer att klippa mig imorgon, jag hade tänkt nån centimeter på topparna och sedan lite uppklippt, får se hur det blir imorgon.

Nu ska jag iallafall gå och lägga mig och läsa lite på "Innan jag dör" har inte kommit långt men det ska tydligen vara jättebra.

Puss o kram på er! :*


Inte långt kvar nu...

Så nu blir man ju 18 om 24 dagar! Det här har jag längtat efter i fleeeera år. Då blir det utgång på onsdagen dagen innan kl 00:00 exakt! Det kommer bli super, och det är bara att följa med alla ni som vill. Ska bli kull att komma bakis till skolan sen på torsdag!

Aja, det är bara att höra av er om ni vill haka på!

Puss och kram på er! :*

RSS 2.0