17 år med dig gumman! <3


Grattis Anjeli!

Hade jätte roligt med dig igår, eller man kanske ska säga idag eftersom att det blev efter tolv-slaget, men ändå, det var jätte kul att få gå ut och dansa med dig min nu stora tjej!

Det var kul idag också, med 5.kampen, och vi vann gumman! Vi är helt klart bäst! Hoppas du har haft din bästa födelsedag!

Älskar dig syrran! <3

Ha det bra, puss och kram! :*

Partey all night!

Så igår var man på kryssning, det var riktigt kul. Vart massor med dricka, sen massor med dans, sen masoor med kompisar och sist men inte minst masso med sömn, efter man däckat kl 05.30. Hade iallafall sjukt kul, och blev varken av med kläder eller skor den här gången.

Sen idag när man kom i land var det att träffa den nya pojkvännen och mysa lite på en parkbänk i stan som man vart med typ varje dag i en vecka nu för utom igår då!

Mer eller mindre dom senaste dagarna för mig!

Ha det bra, puss puss! :*

Info!

1. Melinda är inte längre singel! Yay!

2. Kryssning ikväll! Kommer bli sjukt kul!


Ha det bra, puss på er! :*

Hittade några roliga citat idag, enjoy!

Teacher: Billy why are you crying and why did you bring your cat to school? Billy: Because I heard my dad tell my mom "When Billy leaves to school I'm gonna beat that pussy up!"

You’ll never find the right person if you don’t let go of the wrong one.

Im a girl but I rather hang out with boys because it is less drama!!!!

I don't care if it's rude to stare, you are hot, so I will stare.

Fake hair, fake nails, fake tan, fake boobs... Girl, are you sure you weren't made in China?

A penis has a sad life. His hair is a mess, his family is nuts, his neighbour is an asshole, his bestfriend is a pussy and his owner beats him!

I may look calm, but in my head, I've killed you three times.

"EVERYONE SHUT THE F*CK UP!" *answers phone* "Hi Mommy"

A boy gives a girl 10 roses, 9 real and 1 fake. And he says to the girl that he'll love her, until the last one dies.

You can close your eyes to the things you do not want to see, but you cannot close your heart to the things you do not want to feel.

A man asked a genie to make him a billion times smarter than anyman on earth, so the genie turned him into a woman.


Ha det bra, puss och kram! :*

After!

Igår vart det en chock när man vaknade och hade fått ett sms från Lina. Iallafall ville hon att vi tjejer skulle dra ut på kvällen, så man tackar väl inte nej när man får en chans, så jag tog med mig en nästan full flaska vodka till henne, så förade vi med den alla tre, sen missade vi bussen, så för att slippa vänta i en timme så gick vi till en annan hållplats längre bort, och såklart, så fort vi går utanför dörren börjar det att spöregna, och då menar jag riktigt grovt. Så conversen var ju fulla med vatten, och kläderna var dynsura. och sen när vi närmar oss hållplatsen ser vi såklart bussen åka förbi, så vi fick vänta en kvart till, som tur var hade vi tak då, även om det var svårt att bli blötare. Sen kom vi iallafall fram. Och där hade vi väl trevligt, dock ville vi dansa, men det var tomt på dansgolvet, så vi stod där själva ett tag. Sen träffa vi några skottar, och några isländare och en indier som vi snacka med, dock ingen kunde typ svenska.
Men det vart en trevligt kväll ändå!

Ha det bra, puss och kram! :*

Sol!

Äntligen en solig dag! Det var fanimej på tiden. Så efter att suttit framför datan ett tag och legat i sängen och läst så ringde jag Bambi och fråga om vi skulle steka lite i solen, så då drog jag över till henne och det var skönt. Sen fick jag göra ett teoriprov, det gick mindre bra. Sen fick jag övningsköra till affären och tillbaka. Man kan ju säga attt det märks att man inte kört på länge!
Det var mer eller mindre min dag.

Ha det bra, puss puss! :*

Random!

Igår så träffade man Christoffer för att lämna tillbaka hans jacka och sen åkte vi och mötte Jannika i Gullmars, för att hon ville sova hos mig för att hennes familj övergav henne vid matbordet! Så sen åkte vi hem till mig och kollade klar på Chuck som Cassandra kolla på och sen kollade vi på Cop Out, och då hade vi kul, iallafall jag och Christoffer, Jannikar satt bara och sms:ade med folk. Och efter filmen, satt vi bara och snacka i typ en timme och hade urkul! Sen följde vi han till bussen, sen gick vi och la oss och sussa, och nu har man precis lämnat av henne vid bussen. Så var man ensam igen!

Ha det bra, pussisar! :*

Hemma igen!

Så han man äntligen kommit hem från 2 regninga veckor i Tyskland.
Och redan så har man träffat alla man saknat förutom Becca! Så i måndags sov man hos Simer och igår vart det Rållis med tjejerna och massa andra, det var kul, vi snurra hamsterhjul, drack lite och spela ölspelet.

Nu ser man inte fram emot skolan som börjar om 3 veckor. Det få bli en jävla massa party innan dess. 

Ha det bra, puss och kram! :*

RSS 2.0