Vill vara brun igen!



Hoppas jag blir lika brun eller brunare efter 2 veckor med Jannika i Turkiet, varav 1 vecka med Carro, Kennet och Senny!

Just another bad day!

Jag hatar att vara dramatisk, men nångång måste man väl släppa ut känslorna! Och eftersom att jag är em messed up människa kan jag inte bara säga till folk hur jag mår. Så jag antar att jag får skriva mer det. Inget personligt mot någon, men just nu känns det bara som att alla som finns omkring mig är falska idioter. Men jag antar att det är mitt fel, efter som att jag inte kan säga till dom vad jag känner, och hur ska dom då förstå att dom gör fel? Och nu är det väl försent, känner bara att om jag skulle börja ta ut allt inom mig nu skulle jag bara slänga allt på en människa. Och det blir lite synd om den människan då. Visst alla säger att jag skulle behöva en psykolog, men kan man inte öppna sig för en kompis mamn kännt i ca 17 år, tror jag inte att en psykolog skulle hjälpa. Det kostar ändå för mycket.

Jag hoppas verkligen inte att någon läser det här, för jag gillar den jag är, och jag vill verkligen inte att follk ska se mig som en annan människa.

Jag hoppas allt känns bättre imorgon.

P.s. om ni läser det här, försök inte att bry er om det. Jag har bara en dålig dag och vill inte bli påminnd om den.

Ha det bra, puss puss på er! :*

Ops igen!

Okej, det gick inte så bra som jag trodde. Blogga är helt enkelt inte min grej. Jag har inte tillräckligt mycket fritid för sånt. Sen kan det bero på lathet också såklart...

Skitsamma! Det är iallafall 26 dagar kvar tills jag tar studenten nu! Yay! Det kommer bli så sjukt kul. Flaket ser jag mest fram emot, och det finns inte en chans att nått kommer gå fel, inte med stans skönaste klass!

Sen får man väl se vad som händer efter studenten. Något kul jobb ska det väl bli iallafall hoppas jag!

Ha de bra, puss o kram! :*

RSS 2.0