Jag ska försöka bli bättre!

Jag ska verkligen försöka bli bättre på att skriva i min blogg och ladda upp roliga bilder. Jag vet att jag har sagt det många gånger nu, men nu ska jag verkligen försöka!

Tyvär finns det inte mycket att skriva om idag, annat än att jag är sjuk och jätte uttråkad. Och min farmor fylle också år, känner mig lite dum att jag inte har någon aning om hur gammar hon blir, men något runt 80 gissar jag på.

Sen vill jag bara säga att jag lider med er människor som missa min studentskiva! För den rockade fett! Kvällen började såklart med att vi kom lite sent till middagen, för att vi trodde att vi var snabbare på att fixa oss än vi var... Som vanligt. Efter det hade Tina och Linnea gjort ett jätte bra jobb, med alla tal och bildspel på alla i klassen. Sen kastade vi ut föräldrarna och fucka ur som fan, skivan slutatde kl 2, och såklart var vi fortfarande festsugna så jag, Anjeli, Lina, Råbban och Vinden drog vidare till Lobby, Becca stannade utanför. Efter ca 2 timmar där blev vi bjudna på efterfest, men endast jag och Lina pallade det, sedan när man deckat på mattan i köket där försöket Lina väcka mig runt halv 8 på morgonen för att vi ska åka hem till henne, och efter ett bra tag går jag med på det (enligt vad jag kommer ihåg var jag jätte pigg och flög upp direkt...) sen tog det ett tag att komma hem, missade pendeln med typ 3 sekunder.
Sen blev vi förföljda från tc hela vägen hem till Lina i haninge, ända till hennes busshållsplats. Det var lite läskigt...

I lördags blev det också fest och efterfest, och det var också riktigt kul. Vi spelade Markoolio spelet, twister och drack lagom mycket!

Sen på söndag blev det att jobba.



RSS 2.0