Jag ska försöka att skriva lite oftare!

Förra helgen var jag med Simba på fredagen, vi skulle egntligen dra ut men Lina och Cicci, men dom var så sega, så för det första missade dom förkröket hos mig, så det blev bara jag och killen, och vi var väl lagom berusade när vi mötte tjejerna i Gullmars, sen när vi väl lkom fram dit fick vi veta att Lina glömt sitt leg, så vi alla åkte hem igen, jag deckade på bussen hem, sen fick Simba släpa upp mig för backen hem, sen deckade man direkt i sängen så for huvudet hamnade på kudden.
På lördagen firade vi min syster, Engla, så det blev massa gott fika, och sen Tacos på kvällen, efter det drog jag hem till Grace och kolla på tv och snacka skit!
På söndagen firade vi Anjelis mamma, Ann-Sofie, och då blev det hemmagjord pizza och efter det lite prinsesstårta.

Veckan som gått har man bara varit på praktiken, ett café i Brandbergens centrum, så det är bara att komma förbi och fika lite! (;
Och idag träffade jag Simba, så det blev lagom mysigt och lite film "Snygg, sexig och singel", skönaste!

Ha det bra, puss och kram på er! :*

Helgen!

Fredag: Förkrök! Det blev hos Carros och Beccas praktikKompis, och det var ett riktigt roligt förkrök. Sen blev det krogen, med flickorna, Becca och Carro, och jag drog ut till den kända fjortisKlubben "The Bridge"! Och även om det råkar vara ett ställe för nyblivna 18 åriga fjortisar så hade vi ganska kul, fast det kanske slutade illa dock.

Lördag: Vaknade cirka kl: 15.00, sen blev det att kolla på tv hela dagen, sen på kvällen kom pojken över, och så hade han med sig lite blommor också, bara för att det blev 2 månader! *söt* Sen kollade vi på skräckfilm 1408, som egentligen inte är så överdrivet läskig.

Söndag:
Jobba, jobba jobba!

Det var min helg!

Ha det bra, puss och kram på er! :*

Mike Posner - Cooler Than Me


Knappnytt!

Inte skrivit i bloggen på ett tag. Men nu har jag iallafall hittat praktikplats! Det är ett litet mysigt café i Brandbergens centrum, det kommer mest pensionärer dock, men det kan väl vara lite roligt ibland.

Och igår var man på nattklubb Victoria med Anjeli, syrran och Fia! Det var kul som alltid. Vi dansade loss, och Fia var ovanligt glad och hyper tills vägen hem, när vi gått av bussen så försvann hon in i en buske. Men det var det värt!

Idag har man bara varit hemma hela dagen och slappat och kollat på film "Kick-Ass"! Den var lagom sjuk, men det passade bra. Och nu sitter man och väntar på att pappa ska spela klart sitt "Battlefield" så att vi kan åka och köpa pizza nångång!

RSS 2.0