Jag har kommit fram till att Rihanna är väldigt vacker


Boooring!

Så sitter man hemma ensam... Borde plugga egentligen, men det orkar jag inte, ska ha läst ut en engelsk bok tills nästa tisdag eller fredag... Och jag har läst ett kapitel, way to go. Sen har vi prov i idrott nästa tisdag också, gaah, jag kommer dö! Förutom det han man en jävla träningsverk i varje jävla muskel också. Inte bara det, jag håller på svälta ihjäl... Jag har inte ätit sen typ 11, det är 8 timmar sen, och dem säger att man ska äta var 4:e.
Jag vill mysa!


Andra dagen i skolan!

Idag var skolan helt okej tills vi hade idrott. Jag säger bara fyfan! Vi hade boxning och efter ca 2 tredjedelar av lektionen trodde jag seriöst att jag skulle svimma, allt blev typ svart. Jag älskar boxning, hade verkligen sett fram emot den här idrottslektionen, men fyfan vad man skakade i hela kroppen efter den, gick knappt att röra en muskel... Och det var inte bara jag, Anjeli och Carro kände likadant.
Jag måste åka och kolla mig om jag har astma eller nått också tror jag.
Aja nu ska jag snart gå och sussa, så fort Carro kommer tillbaka från duschen.

Ha det bra, pöss pöss! :*

Enjoy!



Hittade en jättegamla roliga bilder. ^^

Skola imorgon...

Jahapp, så var det dags för skola igen. Inge mera sova till fyra på eftermiddagen längre alltså. Jobbigt.
Juste, jag har hittat min kemera btw, den låg visst i fickan på klänningen jag hade på mig på nyår, puh. Dock hade den en ganska stor buckla... :o
Jag har också hittat mitt busskort som jag tappat bort, tackolov för det, blivit lite jobbigt imorgon annars.
Aja har inte mycket mer att säga.

Ha det bra, pöss! :*

1 Januari 2010!

Så var det nytt år igen. Gårdagen vart lite crazy, men det var kul ändå. Först var vi hos nån kille jag aldrig träffat förut, sen kom det massa random människor dit, bl.a Christoffer, det var lite oförväntat.
Iallafall efter det gick vi till gropen och kollade på fyverkerier, blev nersprutade i champanj, och fick smaka lite cigarr av en trevlig prick som jag inte kommer ihåg vad han hette. Efter det drog vi hem till Anjelis exs kompis, det var lite jobbigt... Och där blev jag av med min kamera som jag fick i julklapp, och jag kommer dö om jag inte får tillbaka den. Dock säger dom att dom letat igenom hela huset, men jag kan inte ha tappat den någon annan stans, för det var på vägen därifrån jag märkte att jag inte hade den. Efter det drog vi till Hagsätra till Anders, men där hade redan David och typ Jesse deckat så det var kanske lite ovärt, men aja, sen drog vi hem iallafall och somna ganska fort. Och idag har man varit en del bakis, men då betyder det kanske iallafall att man hade kul igår. :D




RSS 2.0